×

Hírlevél/SMTP szolgáltatás

Cégünk levél- és hírlevélküldési igények kielégítésére többféle SMTP szolgáltatást biztosít. Az alábbi táblázatban összehasonlítjuk SMTP szolgáltatásinkat. Válassza ki az Önnek megfelelőt, amennyiben kérdése van, lépjen kapcsolatban Ügyfélszolgálatunkkal!

SzolgáltatásTerhelhetőségÁRHozzáférésHonnan használható
1.) Webtárhely SMTP 10 000 db-tól
50 000 db-ig
Tárhelycsomag tartalmazza. A weboldal programkódjából, mail() függvénnyel. Weboldalból
2.) POP3/IMAP SMTP 100 db / nap postafiókonként Tárhelycsomag tartalmazza. A POP3/IMAP hostján keresztül az e-mail címmel és jelszóval hitelesítve. Levelezőkliensből,a webmail szolgáltatásból (www.levelcenter.hu) weboldalból.
3.) Dedikált SMTP 10 000 db / hó 15 000 Ft* Az smtp.mediacenter.hu címen keresztül, külön SMTP azonosítóval és jelszóval. Bármely programból (pl. levelezőkliensből, weboldalból, posta címiratkitöltőből)
4.) VIP SMTP - dedikált IP-ről 100 000 db / hó 100 000 Ft* A szolgáltatáshoz rendelt hosztnéven keresztül, külön azonosítóval és jelszóval. Bármely programból (pl. levelezőkliensből, weboldalból, posta címiratkitöltőből)
5.) HírlevélCenter 10 000 db-tól
50 000 db-ig
30 000 Ft-tól 100 000 Ft-ig* HírlevélCenter szoftverből. http://hirlevel.mediacenter.hu HírlevélCenter szoftverből. http://hirlevel.mediacenter.hu

* A feltüntetett ár nettó ár - nem tartalmazza a 27%-os ÁFÁ-t és évente fizetendő!

1.) Webtárhely SMTP
A "Webtárhely SMTP" szolgáltatásunk minden tárhelyelőfizetés része. Célja, hogy a tárhelyre telepített weboldal szoftvere képes legyen e-mailt küldeni. A hozzáférés a weboldal programkódjából a mail() függvényen keresztül lehetséges. Kívülről hozzáférni nem lehet és külön nem rendelhető.

2.) POP3/IMAP SMTP
A szolgáltatás minden tárhelyelőfizetés része. Szolgáltatófüggetlen SMTP szolgáltatás az egyéni levélküldési igényekre. Hozzáférés a POP3 és IMAP hostján keresztül. Az internetszolgáltatók tűzfal blokkolása miatt több porton is elérhető. Külön nem rendelhető.

3.) Dedikált SMTP
Külön rendelhető SMTP szolgáltatás, amely dedikált azonosítóval és jelszóval működik az smtp.mediacenter.hu címen keresztül. A szolgáltatás alkalmas korlátlan smtp kliensbe történő beállításra, hírlevél küldésre, weboldalba beállításra. Az internetszolgáltatók tűzfal blokkolása miatt több porton is elérhető. Az alap előfizetési díj 15 000 Ft + ÁFA / év, amely havi 10 000 db e-mail küldést tartalmaz. A szolgáltatás az e-mail kvóta elérésekor megáll. A kvóta bővíthető.

4.) VIP SMTP dedikált IP-ről
Külön rendelhető SMTP szolgáltatás, amely dedikált azonosítóval és jelszóval működik. A szolgáltatás része egyedi, a szolgáltatáshoz rendelt IP cím, amelyről csak az előfizető küldhet e-mailt, ezzel lényegesen csökkenthető a feketelistára kerülés kockázata. A szolgáltatás alkalmas korlátlan smtp kliensbe történő beállításra, hírlevél küldésre, weboldalba beállításra. Az alap előfizetési díj 100 000 Ft + ÁFA / év, havi 100 000 -nél nagyobb terhelhetőségre egyedi ajánlatot adunk.

5.) HírlevélCenter
A HírlevélCenter speciális hírlevélküldő szoftver, amellyel megkönnyítheti hírlevélküldési feladatait. A szoftver a böngészőből használható. Az e-mailek folyamatosan változó IP címekről mennek ki. Az előfizetés kizárólag a HírlevélCenter szoftverből haználható, kívülről hozzáférni nem lehet. Az alap előfizetési díj 30 000 Ft + ÁFA / év, több díjcsomaggal. Bővebb információ: http://hirlevel.mediacenter.hu

Megrendelés


Amennyiben meg szeretné rendelni Dedikált SMTP, VIP SMTP, vagy HírlevélCenter szolgáltatásunkat, akkor a következő űrlapot töltse ki és rendszerünk elkészíti aláírásra a szerződést:

Előfizetői adatok
Az előfizető személyi igazolvány száma vagy szervezet adószáma
Az előfizető teljes neve
Az előfizető számlázási címe:
Az előfizető postázási címe:
Kapcsolattartó neve
Kapcsolattartó e-mail címe
Kapcsolattartó telefonszáma
Megrendelt szolgáltatás


Megrendelés  A kinyomtatott dokumentumot aláírva juttassa el részünkre e-mailben vagy postai úton.

Amennyiben kérdése lenne a megrendeléssel kapcsolatban, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 21 201 0505-ös telefonszámon, vagy írjon e-mailt a mediacenter@mediacenter.hu e-mail címre.