×

MediaCenter online számlakiegyenlítés

A MediaCenter és az Simplepay között létrejött megállapodás értelmében lehetősége van a MediaCentertől kapott számláit az interneten keresztül bankkártyája segítségével kiegyenlíteni.

Gyors, egyszerű és biztonságos

A fizetés az Simplepay szerverén keresztül történik erős (128 bites) SSL technológiával kódolt weboldalon keresztül, így az Ön banki adatai garantáltan nem kerülnek illetéktelenek tudomására az Interneten keresztül. Ha az online fizetéssel kapcsolatban kérdése, észrevétele van, hívja az ügyfélszolgálatunkat a +36 21 201 0505-ös telefonszámon.

Fizetés menete

1.) Első lépésben meg kell adnia a befizető adatait, az Önnek küldött számla sorszámát és a fizetendő összeget az alábbi űrlapon.
2.) Az űrlap elküldése után az Simplepay fizetőoldalára jut, ahol erősen kódolt kapcsolaton keresztül lebonyolíthatja a fizetést.

A fizetés megkezdéséhez adja meg a következő adatokat
Befizető neve
Telefonszám
E-mail cím
Fizetendő összeg
(a számlán található bruttó összeg)
Ft
Kiegyenlítendő számla sorszáma
(Amennyiben előre fizet ezt a mezőt hagyja üresen!)
Egyéb közlemény
A "Tovább a fizetőoldalra" gombra kattintva tudomásul veszem, hogy a MediaCenter Hungary Kft. (6000 Kecskemét, Erkel Ferenc utca 5.) adatkezelő https://www.mediacenter.hu/ oldalán megadott személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére. Az oldal által továbbított adatok köre az alábbi: Befizető neve, Telefonszáma, E-mail címe, IP címe Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff

Tovább a fizetőoldalra  

A bankkártya adatokat kizárólag az Simplepay oldalán adja meg!
A "Tovább a fizetőoldalra" gomb megnyomása után Ön az Simplepay fizetőoldalára jut!