tárhely
céginfó ügyfélszolgálat ügyfélkapu webmail segítség
 
nyitóoldal
tarhely
tárhely és domainregisztráció
vip tárhely - webtárhely nagylátogatottságú weboldalaknak
Virtuális szerverbérlet
hírlevélküldés szolgáltatás
Online számlázás
Állásajánlataink


Bankkártyaelfogadó partnerünk
a OTP Bank Nyrt.


 
Weboldalak 200-500%-os gyorsítása az OpCache segítségével!
2016. február 15. hétfő - MediaCenter Ügyfélszolgálata

A modern PHP alapú weboldalak és keretrendszerek erőforrás igénye egyre nő. A weboldal betöltés gyorsításának legjobb módszere az ún. OpCache alkalmazása. Az OpCache a weboldal első betöltésekor a PHP programkódból a szerver által gyorsabban futtatható gépi kódot fordít, amit a memóriában eltárol. Ismételt betöltés esetén a PHP futtatása helyett ezt a gépi kódot futtatja, ezzel a weboldal betöltődését 200-500%-kal meggyorsítja.

Az OpCache ingyenes és ajánlott, ezért be is kapcsoltuk. Használata szabványokat és a szokásos programozói paradigmákat betartó weboldalaknál nem jár semmiféle inkompatibilitással, azonban egyedi esetekben előfordulhat, hogy a weboldal bizonyos funkciói nem fognak működni. Ezekben az esetekben az OpCache-t ki kell kapcsolni az Ügyfélkapu / PHP Beállítások menüpontja alatt. Az OpCache minden PHP verzióban elérhető.

Az OpCache működéséhez minden tárhelyen 16 Mbyte memóriát biztosítunk és a lefordított bájtkódot 2 percig tároljuk a memóriában. Nagy látogatószámú, illetve kritikus elérési idejű honlapok számára ajánljuk az OpCache PRO szolgáltatásunkat, amely keretén belül a weboldalak gyorsítására 64 Mb memóriát és 5 perces tárolást biztosítunk. Az OpCache PRO ára 10 000 Ft + ÁFA / év, a bekapcsolását megrendelheti Ügyfélszolgálatunkon!

 Elérhetőségünk - tel: 06 76 575 023       fax: 06 76 575 024       MediaCenter a minőségi tárhely
Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi szabályzat | Letölthető dokumentumok