×

Híreink

2023. febr 27.

10 éves a vírus- és feltörésvédelmi rendszerünk, új funkció az Ügyfélkapun!

Közel 10 éve élesítettük világszinten egyedülálló, intuitív működésű weboldal vírus- és feltörésvédelmi rendszerünket. Az elmúlt 10 évben a rendszert folyamatosan fejlesztettük, így rengeteg webes vírusfuttatást és feltörési kísérletet akadályozott meg a bevezetése óta.

Az elmúlt pár hétben vírusvédelmi rendszerünk alapját képező mechanizmusokat újraalkottuk, jelentősen finomítottuk, ennek eredményeként a korábbihoz képest is sokkal pontosabb és hatékonyabb vírusszűrést értünk el a nálunk kezelt tárhelyek esetében. Mindezek hatására a tévedés lehetősége egyúttal sokkal kisebb lett, tehát valós programkódok kitiltásának esélye jelentős mértékben csökkent.

Új eszköz a webmesterek kezében

A szűrés lényege, hogy a vírusvédelem a fájlok tartalmát és műveleteit futásidőben elemzi, és ez alapján blokkolja a hozzáférést. Ezt a blokkolást lehet a fájl kijavítását követően az Ügyfélkapu -> "Letiltott fájlok" menüpontja alatt feloldani. Itt további információkat talál, illetve magát a Vírusvédelmi rendszert kikapcsolhatja átmenetileg.

Vissza a nyitóoldalra