×

Híreink

2013. aug 12.

Tájékoztató az Ügyfélkapu és szolgáltatások bővüléséről

Egyedi PHP.ini minden tárhelyen

Korábban fizetős szolgáltatásként biztosítottuk az egyedi php.ini beállítását a tárhelyre, most ezt a szolgáltatásunkat ingyenessé tettük. Minden tárhely Ügyfélkapu felületén megjelent a "PHP Beállítások" menüpont, ahol a PHP működésével összefüggő paramétereket állíthatunk be.

Ingyenesen megnöveltük a tárhely csomagokba foglalt MySQL méretét

Mától minden alap tárhely csomag 100 helyett 500 Mbyte SSD tárhelyet tartalmaz a MySQL adatbázisok gyors és zökkenőmentes kiszolgálásához. Az új megnövelt kvótát régi ügyfeleink tárhelyein is automatikusan beállítottuk.

Egy tárhelyen belül több MySQL felhasználó

Főként viszonteladóink részéről régi igény, hogy egy tárhelyen belül különböző MySQL azonosító/jelszó párosokat lehessen használni. Mától ez is elérhető és igényelhető az ügyfélszolgálatunkon keresztül.

Ingyenes SMTP szolgáltatás minden postafiókhoz

Korábban levélküldés céljára az internetszolgáltató SMTP szerverét javasoltuk beállítani, ugyanis sok szolgáltató alapból tiltotta a külső SMTP szerver használatát a hálózatán. Mostantól kezdve a felhasználók számára kényelmesebb megoldást kínálunk: minden postafiók bejelentkezési azonosítója és jelszava egyben levélküldésre használható SMTP jelszó is. Ennek beállításához arra van csak szükség, hogy postafiók létrehozásakor a levélküldéshez a "A bejövő levelek kiszolgálójával azonos beállítások használata" opciót kell választani. A beállításokkal kapcsolatosan további segítséget találhat a segítség weboldalon.

Elérhető a PHP 5.4 a tárhelyeken

Fejlesztőknek jó hír, hogy a tárhelyeken elérhető a PHP 5.4-es verziója. Az új verzió az Ügyfélkapun aktiválható. Figyelem! A PHP 5.4-es a korábbi verziókhoz képest inkompatibilis változásokat tartalmaz, ezért előfordulhat, hogy átállítása esetén jelenlegi weboldala nem fog tökéletesen működni.

Vissza a nyitóoldalra
 

banner2