×

Híreink

2008. febr. 11.

Új funkció az Ügyfélkapun: Kiszűrt SPAM levelek

Ügyfeleink kérésére mától az Ügyfélkapun elérhetővé tettük a spamszűrő szervereink által kiszűrt és törölt SPAM levelek adatbázisát.

Bővebben  
2008. febr. 09.

Nyolcmagos csúcstechnológia a MediaCenternél, MySQL 5.0 támogatás!

A mai napon új, 8 processzormagos, csúcstechnológiás web szervert állítottunk üzembe, amelynek fő feladata a MySQL alapú weboldalak minden eddiginél gyorsabb kiszolgálása.

Bővebben  
2007. szept. 24.

Szerverrekonstrukciós munkálatok - csúcsteljesítmény a MediaCenternél!

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy rekonstrukciós munkálataink keretén belül szerverparkunkat csúcsteljesítményű négyprocesszoros szerverszámítógépekre cseréljük. Emiatt tervezett üzemkiesés várható néhány webszerverünknél.

Bővebben  
2007. szept. 20.

Magyarországon elsőként! Védelem a jelszólopó vírusok ellen!

Az elmúlt hetekben több ügyfelünk is jelezte, hogy ismeretlenek feltörték a honlapját. Alapos nyomozás és más szolgáltatókkal való egyeztetés után sikerült kideríteni, hogy az ilyen jellegű támadások esetén nem a weboldal fertőződik meg elsődlegesen, hanem a weboldalhoz hozzáféréssel rendelkező ügyfél számítógépe.

Bővebben  
2007. szept. 10.

Új backupszervert helyeztünk üzembe

Cégünk legfontosabb minőségbiztosítási irányelve a rendszeres adatmentés és adatok reprodukálhatóságának biztosítása. E célkitűzést szemelőtt tartva új adatmentés szervert állítottunk üzembe, amely jelenleg 6 TByte adat tárolására képes.

Bővebben  
2007. aug. 28.

Új szolgáltatás: Virtuális Szerverbérlet

A Virtuális Szerverbérlet lényege, hogy egy nagyteljesítményű négyprocesszoros szerverszámítógép erőforrásait osztjuk el több, párhuzamosan futó operációs rendszer között. A megosztott hardverplatformnak köszönhetően így a bekerülési és üzembentartási költsége töredéke egy igazi szerverének.

Bővebben  
2007. júl. 20.

Új MediaCenter Ügyfélkapu!

tárhely Megújult arculattal jelentkezik a tárhely-szolgáltatásunk adminisztrációs felülete az Ügyfélkapu. Az új, barátságos design mellett néhány szolgáltatás működését is praktikusabbá tettük. Az Ügyfélkapu biztonságos https kapcsolaton keresztül érhető el minden előfizetőnknek. A megtekintéséhez kattintson a képre!

2007. júl. 04.

Tájékoztató T-Online előfizetőknek az SMTP működésének megváltozásáról

Tájékoztatjuk tisztelt SMTP előfizetőinket, hogy 2007. július 3-tól a T-Online az internetszolgáltatásában (ADSL / Kábel) alapértelmezetten SMTP csomagszűrést alkalmaz. Ez megakadályozza, hogy a T-Online internetkapcsolatot használó felhasználók külső, nem a T-Online által biztosított SMTP szolgáltatást vegyenek igénybe. A hibajelenség megszűntetéséhez kérjük, kövesse az alábbi lépéseket.

Bővebben  
Régebbi hírek
 

banner2