×

Híreink

2009. okt. 01.

Idén is Joomla!Nap

A magyar Joomla! felhasználói közösség 2009. október 10-én tartja a tavaly nagy sikert aratott Joomla!Nap konferenciát a Magyar Joomla! Felhasználók Nemzetközi Egyesülete szervezésében.

Bővebben  
2009. szept. 21.

FTP KAPU: új eszköz a jelszólopó vírusok ellen!

Új eszközzel igyekszünk visszaverni az FTP Jelszólopó vírusok támadását. Magyarországon elsőként kifejlesztett FTP KAPU nevű eszköz 100%-os védelmet nyújt az ilyen jellegű támadások kivédésére.

Bővebben  
2009. jún. 08.

Új levelezőszerver, új funkció az ügyfélkapun

Lecseréltük az eddig használt e-mail levelezőrendszerünket és a legkorszerűbb technológiákat alkalmazva teljesen új e-mail szolgáltatást állítottunk üzembe.

Bővebben  
2009. ápr. 17.

Aldomain-admin és adatmentés funkciók az Ügyfélkapun

Igazodva ügyfeleink igényeihez és elvárásaihoz a mai nappal két új funkcióval bővült az Ügyfélkapu.

Bővebben  
2009. jan. 12.

Korlátlan MySQL adatbázis-létrehozás lehetőség

Tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy a mai naptól ingyenesen rendelhető új MySQL adatbázis minden tárhelycsomaghoz.

Bővebben  
2008. nov. 28.

FTP bejelentkezés - biztonságipolitika-változás

Tavaly szeptember óta sajnálatos jelenség az ún. FTP jelszólopó vírusok feltűnése. Korábbi hírünkben beszámoltunk arról, hogy a jelenség ellen az "FTP IP Korlátozás" bevezetésével vettük fel a küzdelmet, amely az Ügyfélkapun opcionálisan bekapcsolható bármely tárhelyre.

Bővebben  
2008. ápr. 07.

Ügyfélszolgálatunk telefonszáma megváltozott!

Ügyfélszolgálatunk könnyebb elérhetősége érdekében mától jelentősen megnöveltük a bejövő telefon- és faxvonalaink számát. Új telefonos elérhetőségünk mától:

76 / 506-618

2008. márc. 12.

Levélcenter.hu: piacvezető webmail a MediaCenternél!

Mától új webmail felület áll a felhasználóink rendelkezésére. Az általunk megvásárolt és lokalizált szoftver az egyik legfejlettebb webmail kliens a piacon.

Bővebben  
Régebbi hírek
 

banner2