×

Híreink

2016. okt. 28.

Új értesítési rendszer

A mai naptól a MediaCentertől igénybe vett szolgáltatások megújítása új rendszerben történik, ezért Általános Szerződési Feltételeink is kiegészülnek.

Bővebben  
2016. márc. 03.

Új 5-15-30-50 gigás tárhelyek a régi áron!

A korábban bejelentett fejlesztéseknek köszönhetően immár hatalmas méretű SSD/HDD hibrid tárhelyeket tudunk biztosítani. Ígéretünkhöz híven ezt az előnyt biztosítjuk Ügyfeleinknek is azzal, hogy a korábbi START / PLUS / BUSINESS csomagjaink tartalmát jelentősen kibővítettük!

Bővebben  
2016. febr. 15.

Weboldalak 200-500%-os gyorsítása az OpCache segítségével!

A mai naptól minden tárhelyhez aktiváltuk az ingyenes OpCache szolgáltatásunkat, amely a weboldal teljesítményét jelentősen javítja! Ismerkedjen meg az OpCache PRO szolgáltatásunkkal is, amely további gyorsulást eredményez!

Bővebben  
2016. febr. 10.

PHP7 és MariaDB 10.1 elérhető minden szerverünkön!

Kibővítettük a tárhelyen használható PHP verziókat a legújabb PHP7-tel. A PHP7 az eddig leggyorsabb és legkorszerűbb PHP verzió. Cégünknél a hazai szolgáltatók közül egyedül elkészítettük és karbantartjuk a PHP7 javított kompatibilitású verzióágát, amelybe számos olyan változtatást építettünk, hogy az esetek többségében az inkompatibilis programok is jól futnak.

Bővebben  
2016. jan. 21.

Új hibrid SSD alapú adattárolás technológiát vezettünk be!

Gyors SSD szintű elérési idő, tömörített adattárolás, 28 napig elérhető teljes adatmentés! Ismerkedjen meg rendszerünk új adattárolási szisztémájával!

Bővebben  
2015. dec. 12.

Tájékoztató nemzetközi domain nevek árváltozásáról

Az elmúlt években tapasztalható forint – dollár árfolyam gyengülésének és a nagykereskedelmi árak emelkedésének együttes hatására a mai naptól az alábbi domain végződések esetén a feltüntetett áraink érvényesek:

com, .net, .org, .info, .biz domain regisztráció: 7000 Ft + Áfa / 2 év
com, .net, .org, .info, .biz domain átregisztráció éves hosszabbítással: 3500 Ft + Áfa / év
com, .net, .org, .info, .biz domain hosszabbítás: 3500 Ft + Áfa / év

2015. júl. 16.

Azonnali domain és tárhely regisztráció, átfutási idő nélkül!

Új megrendelő felületet hoztunk létre, ahol munkatársaink segítsége nélkül, azonnal aktiválhatja megrendeléseit!

Bővebben  
2015. márc. 18.

ÁSZF változás

A MediaCenter Hungary Kft. Általános Szerződési Feltételei megváltoznak. A változások a jelenlegi szerződésekre nincsenek hatással.

Bővebben  
Régebbi hírek
 

banner2