×

Híreink

2020. júl. 16.

Júliusi hírlevelünk - ismerje meg újdonságainkat!

Hírlevelünkben összefoglaltuk idei első félévi fejlesztéseinket. Ismerje meg szolgáltatásunk legfontosabb változásait!

Bővebben  
2020. jún. 25.

Mai naptól a tárhelyek elérhetők SSH-val is!

Mától ügyfeleink régi kívánsága teljesült: a tárhelyek elérhetők SSH-val is! Az SSH Konzol segítségével, teljes értékű, felhasználóként futtatott Debian operációs rendszeri felületet lát, amelyet linux parancsokkal kezelhet. Az SSH konzol az ügyfélkapun bejelentkezve érhető el.

2020. jún. 22.

ÁSZF változás

Tájékoztatjuk, hogy Általános Szerződési Feltételeink módosulnak. A hatályba lépés napja: 2020. 07. 01. Az Általános Szerződési Feltételek 2020. 07. 01. napján hatályos szövege az alábbi linken tekinthető meg.

2020. jún. 09.

Cégünk BIX tag lett

Örömmel jelentjük, hogy cégünk BIX tag lett és hálózatunkat közvetlenül csatlakoztattunk a magyarországi gerinchálózatra. Ezzel minden internet szolgáltatóhoz fizikailag közelebb kerültünk és a weboldalak betöltődési sebessége tovább javult. Ezzel cégünk hálózata 3 független irányból érhető el, összesen 50 Gb sávszélességgel.

2020. ápr. 27.

Új SSD tárhely csomagok

Rendszereink és hálózatunk megújítását követően mától nagy méretű, 10 / 20 / 30 és 50 GB-os SSD díjcsomagokat vezettünk be, megnövelt MySQL méretekkel!

Új díjcsomagjainkat igyekeztünk az aktuális felhasználói igényekhez igazítani.

Bővebben  
2020. ápr. 24.

SCP, FTPS minden tárhelyen

Mától minden tárhely elérhető SCP és FTPS kliensekkel is. Az SCP szolgáltatás a 115-ös porton keresztül működik (az SCP kliensben az alapértelmezett 22-es helyett a 115-öst kell beállítani). Fontos! Az SCP és FTPS eléréshez az FTP kapu (amennyiben aktív) feloldása ugyanúgy szükséges!

2020. ápr. 06.

Új PHP verzió érhető el az Ügyfélkapun

Az Ügyfélkapun elérhető a PHP 7.4-es verziója, amivel PHP 5.6-hoz képest akár 300%, a PHP 7-hez képest akár 40%-os gyorsulás érhető el. Fontos, hogy a PHP 7.4 a korábbi PHP verziókkal részben inkompatibilis, ezért bekapcsolásával a (főleg régebbi) weboldalak nem biztos, hogy megfelelően működnek. Amennyiben az átváltást követően a weboldalon problémát tapasztal, visszaválthat a korábbi PHP verzióra.

2020. ápr. 01.

Tájékoztató nemzetközi domain nevek díjáról

2020.04.01-től a Forint árfolyam jelentős gyengülése miatt az alábbi domain végződések esetén a feltüntetett díjaink érvényesek:

com, .net, .org, .info, .biz domain regisztráció: 13000 Ft + Áfa / 2 év
com, .net, .org, .info, .biz domain átregisztráció éves hosszabbítással: 6500 Ft + Áfa / év
com, .net, .org, .info, .biz domain hosszabbítás: 6500 Ft + Áfa / év

2020. márc. 16.

Újraépítettük teljes rendszerünket és hálózatunkat

Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy 2020. március folyamán teljesen új alapokra helyeztük a hálózati infrastruktúránkat. Szolgáltatófüggetlen redundáns internethálózatot alakítottunk ki, amelyhez 2 szolgáltatótól vásárolunk nagysávszélességú optikai internetkapcsolatot összesen 40 Gbit sávszélességben. A redundáns internetkapcsolat mellé redundáns áramhálózatot is kiépítettünk, így bízunk benne, hogy fejlesztéseinkkel tovább növelhetjük szolgáltatásunk eddig is piacvezető megbízhatóságát és rendelkezésre állását.

2020. febr. 28.

Összes szerverünk SSD alapú lett

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy 2020. februárjában az összes szerverünket tisztán SSD alapúvá építettük át. Ezzel egyidejűleg elvégeztük a korábban még MyISAM alapon létrehozott MySQL adatbázisok InnoDB-vé konvertálását, ezzel tovább javítottunk a szervereinket található weboldalak sebességén.

2019. szept. 09.

Bővítettük adatmentési rendszerünket

Tájékoztatjuk, hogy bővítettük a biztonsági adatmentéseink informatikai rendszerét. Az új rendszerben minden adatról (beleértve levelezés, adatbázis állapotok) napi 8 időpontban készül adatmentés, amelyből 4 időpont elérhető Ön számára is az Ügyfélkapun. Az adatok biztonsága elsődleges számunkra és a földrajzilag elkülönített mentés helyszínek garantálják, hogy adatai bármilyen vis maior esetén is (földrengés, terrortámadás) biztonságban reprodukálhatóak lesznek.

Bővebben  
Régebbi hírek
 

banner2