tárhely
céginfó ügyfélszolgálat ügyfélkapu webmail segítség
 
nyitóoldal
tarhely
tárhely és domainregisztráció
vip tárhely - webtárhely nagylátogatottságú weboldalaknak
szerverhosting szolgáltatás
Virtuális szerverbérlet
hírlevélküldés szolgáltatás
Állásajánlataink


Bankkártyaelfogadó partnerünk
a OTP Bank Nyrt.


 
Új 5-15-30-50 gigás tárhelyek a régi áron!
2016. március 03. csütörtök - MediaCenter Ügyfélszolgálata

A korábban bejelentett fejlesztéseknek köszönhetően immár hatalmas méretű SSD/HDD hibrid tárhelyeket tudunk biztosítani. Ígéretünkhöz híven ezt az előnyt biztosítjuk Ügyfeleinknek is azzal, hogy a korábbi START / PLUS / BUSINESS csomagjaink tartalmát jelentősen kibővítettük.

Mai naptól a START csomag a korábbi 1 GB tárhely helyett 5 GBtárhelyet, a PLUS csomag 2 GB helyett 15 GB tárhelyet, a BUSINESScsomag 4 GB helyett 30 GB tárhelyet tartalmaz, változatlan áron.

A DomainCenter szolgáltatáskörben igénybe vett BLOG és MAX csomagok is átválthatók, oly módon, hogy a 2 GB-os BLOG csomagot az 5 GB-os START csomagra váltjuk, a 4 GB-os MAX csomagot pedig a 15 GB-os PLUS csomagra. 

A váltás díjmentes, újraszerződni sem kell, mindössze annyit kell tennie, hogy jelentkezzen be az Ügyfélkapura és kövesse a nyitóoldalon megjelenő lépéseket, amely az új Általános Szerződési Feltételeink elfogadásával jár. Amennyiben nem jelenik meg a felhívás az ingyenes váltásra, az Ön díjcsomagja műszaki, vagy szerződéses okokból nem váltható át. A megoldás érdekében hívja Ügyfélszolgálatunkat!

Új díjcsomagunk az 50 GB-os BUSINESS PRO, amely éves 34900 Ft + ÁFA áron érhető el. Ez mindössze 58 Ft / GB / hó díjat jelent!

Új díjcsomagjaink részletes műszaki tartalma megtekinthető megújult árlistánkban a http://www.mediacenter.hu/tarhely.php weboldalon.

Nincsenek trükkök!

Az új nagyméretű tárhelyet ténylegesen kihasználhatja! Semmilyen „apró betűs” megállapodásban nem korlátozzuk, sem a domainek számát, sem a sávszélességet, sem a feltölthető fájlok számát! Minden korlátlan!

Korlátlan postafiókszám, eltöröltük a kvótát

Az új díjcsomagokban eltöröltük a postafiók kvótát! Mától POP3/IMAP postafiók létrehozásához nem szükséges kiegészítő kvótát vásárolni. Annyi postafiókot hozhat létre, amennyi szabad tárterülettel rendelkezik. Fontos változás, hogy működésbiztonsági okokból a postafiókok minimum mérete mától 500 Mbyte, ennél kisebb nem hozható létre.


 Elérhetőségünk - tel: 76 / 575-023, vagy 76 / 506-618       fax: 76 / 575-024       MediaCenter a minőségi tárhely
Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi szabályzat