tárhely
céginfó ügyfélszolgálat ügyfélkapu webmail segítség
 
nyitóoldal
tarhely
tárhely és domainregisztráció
vip tárhely - webtárhely nagylátogatottságú weboldalaknak
Virtuális szerverbérlet
hírlevélküldés szolgáltatás
Online számlázás
Állásajánlataink


Bankkártyaelfogadó partnerünk
a OTP Bank Nyrt.


 
Ingyenesen elérhetők a rendszer által készített adatmentések az Ügyfélkapun!
2010. november 20. szombat - MediaCenter Ügyfélszolgálata

Cégünk kiemelt figyelmet szentel a sokszoros redundanciával elkészített rendszeres biztonsági adatmentésnek. Szeptember folyamán ezért bővítettük az adatmentés rendszerünket és a jelenlegi 18 TB adatmentés-kapacitásunk mellé egy új adatmentő szervert állítottunk üzembe további 32 TB tárolókapacitással. A kibővített infrastruktúránk és új mentési módszerünk révén technikailag lehetővé vált, hogy az egyes tárhelyekről és adatbázisokról készített napi mentést letölthetővé tegyük az Ügyfélkapun. Eddig az adatmentés kinyerését és biztosítását a feladat munkaigényessége miatt 3000 Ft + ÁFA munkadíjért vállaltuk, azonban ez november elejétől ingyenes és bármikor azonnal elérhető.

Ezzel a Magyarországon egyedülálló megoldással lehetőséget kínálunk, hogy bármikor visszaállíthassa tárhelyének egy korábbi tükörmásolatát, amely betörés, véletlen törlés, stb. esetén nyújt óriási segítséget és biztonságot.

A szolgáltatás használatához, jelentkezzen be az Ügyfélkapun és kattintson a "Rendszermentés adatbázis" menüpontra. Amennyiben szakember segítségét kéri, cégünk műszaki ügyfélszolgálata továbbra is készséggel áll rendelkezésére.


 Elérhetőségünk - tel: 06 76 575 023       fax: 06 76 575 024       MediaCenter a minőségi tárhely
Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi szabályzat | Letölthető dokumentumok