tárhely
céginfó ügyfélszolgálat ügyfélkapu webmail segítség
 
nyitóoldal
tarhely
tárhely és domainregisztráció
vip tárhely - webtárhely nagylátogatottságú weboldalaknak
Virtuális szerverbérlet
hírlevélküldés szolgáltatás
Online számlázás
Állásajánlataink


Bankkártyaelfogadó partnerünk
a OTP Bank Nyrt.


 
MediaCenter Hírlevél - 2007. február 10.
2007. február 10. szombat - MediaCenter Ügyfélszolgálata

Hírlevelünkben tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy új biztonsági megoldást fejlesztettünk a tárhely szolgáltatás fokozottabb biztonsága és rendelkezésre-állása érdekében, valamint új ingyenes szolgáltatást indítottuk MediaCenter Toplista néven.


Tájékoztató a tárhely e-mail kvóta bevezetéséről

Sajnos az elmúlt hetekben több esetben tapasztaltuk, hogy régi, rosszul karbantartott és biztonsági réseket tartalmazó dinamikus honlapok hibáit kihasználva külföldi hackerek nagy tömegű spam levelet próbáltak szervereinkről kiküldeni. Köszönhetően a gondos rendszergazdai felügyeletnek, ezeket a próbálkozásokat sikerült minden esetben időben megakadályozni. Azonban ez a jelenség szervereinken egy új biztonságtechnikai megoldást tett szükségessé, amely a jövőben a hasonló próbálkozásokat automatikusan megakadályozza. Erre megoldás a tárhelyről küldhető e-mail kvóta bevezetése.

A most üzembeállított biztonsági szoftver méri a tárhelyről elküldött e-mailek számát. Amennyiben egy tárhelyen a kiküldött e-mailek száma meghaladja az előre beállított havi kvóta értéket, úgy abban a hónapban arról a tárhelyről több e-mail nem küldhető. Ezzel a nagytömegű illetéktelen levélszemét küldés hatékonyan megakadályozható, növelve szervereink biztonságát és rendelkezésre-állását.

Tudnivalók az e-mail kvóta működéséről:

- Jelenleg minden nem egyedi díjas tárhelycsomaghoz havi 10 000 db-os kvótát rendeltünk. Ez a mennyiség a hétköznapi felhasználás 99%-ában jóval több, mint ami szükséges.

- A felhasznált és rendelkezésre álló kvóta az Ügyfélkapun bejelentkezve megtekinthető. Az Ügyfélkapun látható érték minden hónap első napján nullázódik.

- A kvótába nem számít bele a webmail-en, illetve POP3 levelezőkliens (Outlook Express, Thunderbird, Bat!, stb.) segítségével küldött e-mailek száma. A rendszer kizárólag a weblapon keresztül bonyolított e-mail forgalmat méri.

- Amennyiben az Ön weblapja várhatóan nagyobb levélforgalmat bonyolít, mint a jelenleg beállított kvóta, kérjük vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal.

MediaCenter Toplista

Új kísérleti szolgáltatást indítottuk MediaCenter Toplista néven, amelyre honlapok ingyenesen regisztrálhatnak és egy kisméretű logo kihelyezésével résztvehetnek a MediaCenter Toplistában.

A Toplista jelentősége az alábbiakban foglalható össze:

- Nyilvános látogatottságmérés. A látogatók számára Toplista segítségével a honlap néhány fontosabb látogatottsági paramétere publikálható.

- Toplista egyben egy linkcsere rendszer is, amely kölcsönösen javítja honlapja (és ezzel együtt a Toplista) pozícióját a keresőkben.

A szolgáltatásra a jelentkezés és regisztráció ingyenes a http://top.mediacenter.hu oldalon. A Toplista szolgáltatás több honlapra is igénybevehető.

 Elérhetőségünk - tel: 06 76 575 023       fax: 06 76 575 024       MediaCenter a minőségi tárhely
Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi szabályzat | Letölthető dokumentumok