tárhely
céginfó ügyfélszolgálat ügyfélkapu webmail segítség
 
nyitóoldal
tarhely
tárhely és domainregisztráció
vip tárhely - webtárhely nagylátogatottságú weboldalaknak
Virtuális szerverbérlet
hírlevélküldés szolgáltatás
Online számlázás
Állásajánlataink


Bankkártyaelfogadó partnerünk
a OTP Bank Nyrt.


 
Üzemkimaradás a T-Online-nál
2006. január 19. csütörtök - MediaCenter Ügyfélszolgálata

2006. január 15-től kezdődően üzemkimaradás tapasztalható a T-Online Rt (korábbi nevén Axelero) levélküldés szolgáltatásában, amely sajnos nem csak a T-Online ügyfeleit érinti.

Az üzemkimaradás 2 úton érzékelhető:

1.) Amennyiben Ön T-Online ügyfél, előfordulhat, hogy az Ön által küldött levelek elvesznek vagy több napos késéssel érkeznek meg a címzetthez.

2.) Ha az Ön levelezőpartnere T-Online ügyfél, akkor előfordulhat, hogy az Önnek küldött levél elvész, vagy csak több napos késéssel ékezik meg.
A fenti hibákat több ügyfelünk is megerősítette.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy egyik hibajelenség sincs összefüggésben a MediaCenter által nyújtott szolgáltatásokkal.

Amennyiben fontos Önnek, hogy levelei biztosan megérkezzenek a címzetthez, vegye igénybe a MediaCenter jelszóval védett privát SMTP (levélküldés) szolgáltatását. A szolgáltatás előfizetési díja 4000 Ft + ÁFA évente, amely korlátlan számítógépre telepíthető, havi 5000 e-mail terhelhetőségig.

A szolgáltatás előfizetésével kapcsolatban hívja ügyfélszolgálatunkat a 76/575-023-as telefonszámon vagy írjon e-mailt a mediacenter@mediacenter.hu e-mail címre.

 Elérhetőségünk - tel: 06 76 575 023       fax: 06 76 575 024       MediaCenter a minőségi tárhely
Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi szabályzat | Letölthető dokumentumok