tárhely
céginfó ügyfélszolgálat ügyfélkapu webmail segítség
 
nyitóoldal
tarhely
tárhely és domainregisztráció
vip tárhely - webtárhely nagylátogatottságú weboldalaknak
Virtuális szerverbérlet
hírlevélküldés szolgáltatás
Online számlázás
Állásajánlataink


Bankkártyaelfogadó partnerünk
a OTP Bank Nyrt.


 
Kiesésmentes ADSL szolgáltatóváltás a MediaCenternél
2005. augusztus 08. hétfő - MediaCenter Ügyfélszolgálata

Ha egy ADSL előfizető szolgáltatóváltás mellett döntött, akár egy hónapig is internet nélkül maradhatott. Egészen mostanáig. Akik kedvezőbb árú, jobb minőségű szélessávú szolgáltatást keresnek, Magyarországon először MediaCenter ADSL-re válthatnak kiesésmentesen.

Újdonság a MediaCenternél a kiesésmentes szolgáltatóváltás, mely a korábbi gyakorlattal ellentétben nem jár együtt az ADSL modem le- és felszerelésével, illetve a kapcsolat szünetelésével. A MediaCenter weboldalán az online megrendelést követően elindul a folyamat, melynek végén automatikusan, kiesésmentesen életbe lép az új szolgáltatás, így az előfizető nem marad internet kapcsolat nélkül. A szolgáltatóváltás díjmentes, az előfizetőnek csupán arról kell gondoskodnia, hogy korábbi szolgáltatójánál ne legyen díjtartozása, illetve érvényben lévő hűségnyilatkozata.


Le szeretném cserélni meglévő ADSL kapcsolatomat. Mit kell tennem?

A szolgáltató váltás nagyon egyszerűen és kényelmesen elintézhető:

1. Mondja fel meglévő ADSL szolgáltatását jelenlegi internet szolgáltatójával*, "szolgáltatóváltás" megjelöléssel. Egyúttal kérjen egy nyilatkozatot, miszerint nincsen lejárt számlatartozása feléjük.

2. Rendelje meg az új szolgáltatást a honlapunkon online szerződéskötéssel. A megrendelésnél jelölje meg a "Szolgáltatóváltás" lehetőséget. A szerződéskötéssel egy időben szükség lesz a régi szolgáltató által kibocsátott nyilatkozatra is, ezt juttassa el nekünk postán vagy faxon.

3. A háttérben ezt követően megszűnik a korábbi kapcsolat és automatikusan, szünetmentesen életbelép az új szolgáltatás, az internet kapcsolat a már megszokott módon üzemel tovább az MediaCenter hálózatán keresztül.

*FONTOS!
A kiesésmentes szolgáltatóváltást 2005. augusztus 15-től kezdődően tudjuk biztosítani, eddig az időpontig ne mondja fel szolgáltatását meglévő szolgáltatójával, előzetes megrendelését viszont már most leadhatja nálunk!

 Elérhetőségünk - tel: 06 76 575 023       fax: 06 76 575 024       MediaCenter a minőségi tárhely
Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi szabályzat | Letölthető dokumentumok